In de spotlight: agrarische coaching

In de spotlight: agrarische coaching

Film agrarische coaching

Jezelf voorstellen in een minuut, uitleggen wat agrarische coaching is en kort en krachtig vertellen wat je voor een agrarisch familiebedrijf kunt betekenen. Het is een hele uitdaging. Zelfs voor iemand die communicatie en ‘bewust zijn van jezelf’ als professie heeft.

Toch ga ik deze mooie uitdaging aan. De komende weken ga ik op pad om mijn werk als agrarisch coach vast te leggen op beeld. 

Wat doet een agrarisch coach?
Wat levert agrarische coaching mij op?
Wat kan ik bereiken met agrarische coaching

Deze vragen worden beantwoord in mijn film over agrarische coaching.

Nu al benieuwd naar mijn werk? Of wil je weten wat ik voor jouw bedrijf of jouw klanten kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.