DISC analyse

DISC analyse

DISC analyse

Een test die op basis van jouw gedragsvoorkeuren in kaart brengt wat jouw kwaliteiten zijn en in welke context jij het beste tot je recht komt.

Voor loopbaancoaching, een betere samenwerking, het verbeteren van jouw werkplezier en om jezelf verder te ontwikkelen als agrarisch ondernemer.

Een DISC analyse kan je helpen om in een oogopslag duidelijkheid te verkrijgen over jouw kernpunten, jouw relaties binnen het agrarische familiebedrijf.

Het helpt je om bewust anders te communiceren met jouw gezinsleden in of buiten het familiebedrijf. Samenwerken op de boerderij gaat nu opeens veel eenvoudiger.

Ook voor het werken met personeel in de land- en tuinbouw is het prettig als je inzicht hebt in persoonlijke kwaliteiten van jouw bedrijfshulp, veemanager of seizoenskrachten. Door gebruik te maken van elkaars potentie word je als team sterker en ben je in staat betere bedrijfsresultaten te behalen.

De kleuren van DISC analyse zijn een handvat om met meer humor te kijken naar elkaars eigenaardigheden. Het helpt je om met een lach in te spelen op de taal en de manier van communiceren van jouw collega, familieleden en agrarisch personeel.

Ben jij ook benieuwd wat de DISC analyse voor jouw kan betekenen? Neem dan contact met mij op zodat ik samen met jouw kan kijken op welke manier de DISC analyse jouw boederij, loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en samenwerking binnen het agrarische bedrijf kan helpen naar een hoger plan.

Mijn certificering voor de DISC heb ik behaald bij discfactor