Cumela Nederland

Cumela Nederland

“De workshop sloot perfect aan op de Cumelasector
die 24 uur per dag klaar staat voor hun klanten.”
Irma Gottenbos
Bedrijvenadviseur, Cumela Nederland
“Voor Specialisten in groen, grond en infra”
Liza Simons heeft studiemiddagen voor dames uit de cumelasector verzorgt in Bakel en Heythuysen. Deze dames zijn werkzaam of betrokken bij ondernemers die werkzaam zijn in groen, grond en infra. Ze had een leuke kennismakingsoefening die werd gecombineerd met het thema “Focus op wat werkt”. De opdrachten en oefeningen die ze tijdens de workshop had gebruikt versnellen de bewustwording van de deelnemers en laat de theorie goed landen. Visualiseren van opdrachten bijvoorbeeld de pot met stenen die op een gegeven moment toch echt vol zit en het tekenen van de cirkel van betrokkenheid gaf stof tot nadenken. Op welke zaken hebben we nu echt invloed?
De workshop sloot perfect aan op de cumelasector die 24 uur per dag klaar staat voor hun klanten (o.a. de agrarische sector). Het thema “Focus op wat werkt” past goed bij Een andere aanpak.
De bijeenkomsten waren voor Zuidoost Brabant, de Kempen, Cuijk, Geffen en Limburg. Speciaal voor agrarische vrouwen, partners van een agrarisch familiebedrijf.