Corona-tips voor ondernemers

Corona-tips voor ondernemers

Beste ondernemer,
In deze tijd staan we voor grote uitdagingen. Om je te ondersteunen geven de coaches van AgrarischeCoaches.nl tips en ideeën, direct toepasbaar voor jouw praktijk.

1. Weinig aanloop, wel contact!

Op veel bedrijven zijn de voorjaarswerkzaamheden in volle gang. Nu er weinig tot geen erfbetreders langskomen kun je ongestoord doorwerken, wel zo fijn! Heb je toch behoefte aan een gesprek of contact maak dan eens tijd om bijvoorbeeld te videobellen; dit kan simpel via Whatsapp. Alle coaches zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar. https://agrarischecoaches.nl/agrarische-coaches/

2. Hoe houden we het thuis leuk?

We zijn nu meer op elkaar aangewezen dan ooit. Dat kan soms tot spanningen en/of frustraties leiden in huis of op het erf. Hoe houd je het thuis leuk in de huidige omstandigheden? (zie link hieronder)

3. Hoe blijf je zelf overeind?

Als je onder spanning staat of last hebt van stress vanwege de recente ontwikkelingen dan heeft dat gevolgen voor jezelf en je omgeving. Hoe blijf je overeind in deze moeilijke tijden? (zie link hieronder)

4. Gevolgen voor je bedrijf

Welke maatregelen heb je genomen om het risico voor jezelf, je gezin en familie en/of medewerkers zoveel mogelijk te beperken? Heb je nagedacht over hoe je handelt in het geval er onverhoopt toch een besmetting optreedt? Deze crisis kan ook financiële gevlogen hebben voor je onderneming. Hoe ga je daar mee om?

5. Waardering voor de sector

De Corona-uitbraak laat duidelijk zien hoe belangrijk de agrarische sector voor ons land is. In een korte blog gaan we in op wat achtergronden van deze waardering. (zie link hieronder)

Alle tips en informatie vind je hier: https://agrarischecoaches.nl/corona tips voor ondernemers

Contact

Een aantal bedrijven is zwaar getroffen door Corona: producten worden niet  nauwelijks meer afgenomen en prijzen zijn sterk gedaald. Ook de gevolgen op termijn zijn nog onzeker. Heb je behoefte aan een goed gesprek of concrete hulp? Neem dan contact met ons op via: https://agrarischecoaches.nl/contact/

Elke coach van AgrarischeCoaches.nl is ook direct te bereiken en beschikbaar om naar je te luisteren en waar mogelijk verder te helpen. Neem gerust vrijblijvend contact op. Wij wensen je veel sterkte!