Anja Henken: Waardevolle inzichten

Anja Henken: Waardevolle inzichten


Anja Henken wordt gecoacht door Liza.
Ik vroeg haar iets te delen over hoe zij mijn werk als coach ervaart.

“Wat doe ik nu, wat wil ik en hoe kom ik daar? “ Vragen die voor mij belangrijk zijn om aan mezelf te stellen, want het leven is te kort om achterover te leunen. Om even stil te staan bij hoe het gaat in het leven, is het fijn een coach te hebben. Dit geeft mij mooie inzichten.

Vanuit rust luistert Liza. Door de juiste vragen te stellen, schets zij de rode draad in mijn verhaal en geeft zij waardevolle inzichten. Samen bepalen we de behoefte aan gesprekken. Het fijne aan Liza is dat zij telkens weer datgene boven tafel krijgt, waar ik op dat moment behoefte aan heb.

Het is voor mij een pré dat Liza een agrarisch coach is, omdat mijn leven nu en mijn dromen verweven zijn met de agrarische sector. Wat er in de agrarische sector speelt hoef ik haar niet uit te leggen. Dit begrijpt zij als geen ander.
Met haar frisse website spreekt zij niet alleen mij, maar ook veel andere jonge agrarische ondernemers aan.